2

Jun

2017

Hírek a 2017-es Közgyűlésről!

2017 május 23-án zajlott le a Mikó Imre Szakkollégium idei Közgyűlése. Az esemény során meghallgattuk az elmúlt év beszámolóit, a leköszönő szervezeti tagok beszédeit, valamint megtörtént a tisztújítás.

18870197_1473059359400402_1721921756_o

A Diákbizottság elnöki pozíciójára Domahidi Dávid, első éves joghallgatót szavazta meg a Közgyűlés. A titkár szerepét Fazakas Ágnes (jog), a pénzügyi felelős szerepét pedig Ginál Boglárka (közgazdaságtan) fogja betölteni a következő tanévben. Megválasztásra került továbbá mint diákbizottsági tag, közgazdasági vonalon: Varga Előd, Juhász Zita és Alföldi Réka; jogi vonalon: Tompa Hanna és Szőcs Ágnes.

A Szakmai Tanács elnökéről való szavazás eredménye alapján a tisztséget a jövőben Tankó Attila, másodéves közgazdaságtanhallgató tölti be. A közgyűlési tagok megszavazták a Szakmai Tanács többi tagját is, akik a következők: jogi vonalon: Nagy Róbert, Kiss Andrea, Balogh Zsuzsa és Biró Réka, közgazdasági vonalon: Csíki Ottó, Lázár Ábel és Nagy-Dezső Csongor.

Megválasztásra kerültek a Felvételi Bizottság tagjai is, akiknek kilétet nem fedhetjük fel, védve ezzel a Bizottság pártatlanságát.

Sikeres tevékenykedést kívánunk az új szervezeti tagoknak!